Hos os får du en god Renault-oplevelse

Renault er et kvalitetsprodukt, og der stilles store krav til os som autoriseret Renaultværksted. Vi har bl.a. forpligtet os på at holde Renaults 7 kundeløfter. Du får svar indenfor 24 timer, når du kontakter os via nettet, og hvis ikke vi kan tilbyde dig en prøvetur med det samme, kan vi garantere, at du kan prøvekøre modellen indenfor to dage. Når du har bestilt din Renault firmabil sørger vi for at holde dig opdateret, så du ved, hvornår du kan tage din nye bil i brug og planlægge efter det. Når vi har aftalt en pris og et leveringstidspunkt i forbindelse md service, så holder vi vores aftale, og du bliver ikke faktureret for værkstedsarbejde, som vi ikke har aftalt på forhånd. Skulle du mod forventning få brug for vejhjælp, så tilbyder vi det gratis, så du hurtigt kan komme tilbage til kunderne. Sidst men ikke mindst tilbyder vi prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde.

Renault er indbegrebet af miljø og sikkerhed, så du er i de bedste hænder, når du arbejder fra din Renault firmabil. En række teknologiske systemer forebygger ulykker, korrigerer eventuelle fejl, og så er kabinen beskyttet af en konstruktion, der beskytter personerne i bilen. Sidst men ikke mindst er en firmabil fra Renault ligeledes det grønne valg af  firmabil. Renault arbejder nemlig løbende på at downsize og minimere udledningen af CO2.

Vi er stolte af at repræsentere Renault i Danmark og af at være autoriseret Renault værksted. Vores kunder – både erhverv og privat - er glade og tilfredse, og de kommer ofte langvejs fra, for at købe ny Renault.

Vil du vide mere om Renault?

Kontakt Claus Lützhøft på tlf: 75 34 13 44, eller besøg www.renault.dk

 

Andre bilmærker

Klik og se oversigten over vores bilmærker