Hos os får du en god Chevrolet-oplevelse

Chevrolet er design med mennesker i centrum, og der er derfor særligt fokus på stil, holdbarhed og ikke mindst komfort, hvor man hos Chevrolet har specialiseret sig dæmpning af støj og vibrationer. Ved hjælp af bl.a. forseglinger langs kanter, ekspansionsskum i hulrum, speciallamineret glas samt støjudligning i kabinen er det lykkedes at reducere vind-, vej- og motorstøj til et minimum.

Hos Chevrolet ønsker man ligeledes at komme uautoriserede serviceeftersyn til livs og kan nu, gennem en ny prisgaranti, tilbyde markedets laveste priser på eftersyn – autoriserede, naturligvis. Så får du et billigere tilbud, der opfylder servicepunkterne i bilens serviceskema, hos et uautoriseret værksted indenfor samme postnummer, så matcher vi prisen – for din Chevrolet skal kun have den bedste service, naturligvis hos et autoriseret værksted.

Som Chevroletejer får du desuden en række unikke tjenester til rådighed, som fx vejhjælp i 40 lande, billig forsikring, finansiering samt adgang til en masse lækkert merchandise. Så er du på udkig efter ny Chevrolet, så kom ind til os. Vores kunder mener vi er de bedste, når det kommer til ny Chevrolet i Jylland og hvad angår service på Chevrolet, så får din bil den bedste behandling hos os.

Vil du vide mere om Chevrolet?

Kontakt Claus Lützhøft på tlf: 75 34 13 44 eller besøg www.chevrolet.dk

 

Andre bilmærker

Klik og se oversigten over vores bilmærker