Hos os får du en god Dacia-oplevelse

Dacia er Danmarks nye bilmærke og som en del af Renaultkoncernen, får du som Daciaejer fordel af den høje standard for kundeservice og ikke mindst det franske bilfirmas produktions- og udviklingsmæssige erfaringer, der også er brugt til at udvikle og fremstille Dacia modellerne. 

Dacia er det intelligente valg. Bilen er det perfekte forhold mellem pris og rummelighed. Du får masser af bil for pengene, plads til familien og en bil, der er nem at betjene og vedligeholde. Samtidig tilbydes du en række garantier og assistancer, der er en tryghed for dig som bilejer. Dacia Garanti giver fabriksgaranti i 3 år – eller 100.000 km, 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti, Dacia Security forlænger din nybilsgaranti, Dacia Assistance sikrer dig hjælp døgnet rundt – året rundt og Dacia Care omfatter fullservice – kærlighed og omsorg i vedligeholdet af din bil. 

Med 4 modeller – fra Sandero, der kan fås fra kr. 112.980,- til den store og meget rummelige Lodgy, en familiebil i den store kategori, med op til 7 sæder, som fås fra den overbevisende lave pris á kr. 144.980,- kan Dacia dække kørselsbehovet hos langt de fleste kvalitets- og prisbevidste familier. 

Vi er glade for at være med fremme, når det kommer til køb af ny Dacia i Danmark. Vi tror på at denne bil vil få succes, og det er en fornøjelse at se hvordan købere af en ny Dacia altid er glade for et godt og fornuftigt bilkøb, hvor man ikke alene har fået en ny Dacia til fornuftig pris, men samtidig får en rigtig god serviceaftale, da Dacia falder under kravene til kundeservice hos Renault.

Vil du vide mere om Dacia?

Kontakt os på tlf: 75 34 13 44 eller besøg www.dacia.dk

 

 

  • IMG_0873.jpg
    Daniel Lind Bjerregaard

    Daniel er Mr Dacia

    Daniel møder du i Dacia afdelingen og ved alt om modellerne, deres gode egenskaber samt hvad der rør sig af priser og ændringer

    Er du med på Dacias årlige picnic på Egeskov slot i Juni? Så kom lige forbi ham og sig Hej

Salg
Mandag - Torsdag 9:00 - 17:30
Fredag 9:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 16:00

Eftermarked
Mandag - Torsdag 7:30 - 16:00
Fredag 7:30 - 13:00
Lørdag og søndag Lukket

Telefonerne på værkstedet åbner først kl 08:00

Bilhuset Claus Lützhøft A/S
HEDEMARKEN 15
7200 GRINDSTED

75 34 13 44
 

Følg os på de sociale medier