Nissan Åbent hus 19.-20. sept  fra kl. 11-16. Læs mere her

Hos os får du en god Nissan-oplevelse

Fremtiden er her allerede i dag, og som bilejer og bilist på vejen er der stadig brug for at være forbundet. Hos Nissan skabes innovative teknologier, der tilfredsstiller enhver bilejers behov for forbindelse til omverden og produktet hedder NissanConnect. 

Med NissanConnect kan du planlægge din rejse hjemmefra via GoogleMaps og sende informationerne til din bils navigationssystem. På turen lytter du til din yndlingsmusik via din mobiltelefon eller apps, og får du brug for at tjekke vejr, flyafgange, nyheder eller dine sociale profiler, så kan du gøre det - og dine beskeder bliver naturligvis læst højt, så du kan holde øjnene på vejen. Du kan endvidere finde det bedste sted at spise eller overnatte via TripAdvisor, og booke dig ind direkte via systemet i bilen. 

Fremtiden er her også med den helt nye Nissan Leaf - Nissan Leaf er født med en række nye teknologier som hjælper dig til at få en meget større køreglæde - endda på en meget grønnere måde. Den skal ses og prøves, så tøv ikke med at kontakte os for en booking af en prøvetur i den. Vi samarbejder både med Clever og EOn som vi sammen med dig finder ud af den løsning der passer bedst til dig. Herefter bliver du kontaktet af en elektriker, der vil installere en eventuel hjemmelader hos dig.

Vi er glade for at være blandt de bedste Nissan forhandlere i Danmark. Det betyder at kunder kommer fra hele Danmark for at købe ny Nissan hos os, og så får vi lov at se så dejligt mange glade bilejere. Det samme gælder service på Nissan – med al den teknologi bliver vi holdt skarpe, og der er altid spændende udfordringer.  Vi tilbyder helt op til 7 års garanti og med et suverænt værksted til at servicere din nye Nissan!

Vil du vide mere om Nissan?

Kontakt os på tlf: 75 34 13 44 eller besøg www.nissan.dk

 

 

  • peter.jpg
    Peter Buch

    Peter er Nissan manden! Han ved alt om vores modeller og hvad der rør sig

    Tøv ikke med at ringe til Peter på 81 75 34 63 hvis du har nogle spørgsmål

Salg
Mandag - Fredag 11:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 16:00

Eftermarked
Mandag - Torsdag 7:30 - 16:00
Fredag 7:30 - 13:00
Lørdag og søndag Lukket

Telefonerne på værkstedet åbner først kl 08:00

Bilhuset Claus Lützhøft A/S
HEDEMARKEN 15
7200 GRINDSTED

75 34 13 44
 

Følg os på de sociale medier