Hos os får du en god Nissan-oplevelse

Fremtiden er her allerede i dag, og som bilejer og bilist på vejen er der stadig brug for at være forbundet. Hos Nissan skabes innovative teknologier, der tilfredsstiller enhver bilejers behov for forbindelse til omverden og produktet hedder NissanConnect. 

Med NissanConnect kan du planlægge din rejse hjemmefra via GoogleMaps og sende informationerne til din bils navigationssystem. På turen lytter du til din yndlingsmusik via din mobiltelefon eller apps, og får du brug for at tjekke vejr, flyafgange, nyheder eller dine sociale profiler, så kan du gøre det - og dine beskeder bliver naturligvis læst højt, så du kan holde øjnene på vejen. Du kan endvidere finde det bedste sted at spise eller overnatte via TripAdvisor, og booke dig ind direkte via systemet i bilen. 
Nissan er på alle måder teknologi der overrasker og glæder, og med 12 modeller personvogne i prislejet fra kr. 99.990,- og opefter vil vi helt sikkert kunne finde en bil, der matcher dig, din familie og Jeres behov og økonomi. 

Vi er glade for at være den bedste Nissan forhandler i Danmark. Det betyder at kunder kommer fra hele Danmark for at købe ny Nissan hos os, og så får vi lov at se så dejligt mange glade bilejere. Det samme gælder service på Nissan – med al den teknologi bliver vi holdt skarpe, og der er altid spændende udfordringer.  

Vil du vide mere om Nissan?

Kontakt Claus Lützhøft på tlf: 75 34 13 44 eller besøg www.nissan.dk

 

 

  • claus.png
    Claus Lützhøft

    Claus er sælgeren med det store smil og det faste håndtryk
    Tlf.: 75 34 13 44 lok. 4
    cln(at)bilhuset-cl.dk

Salg
Mandag - Torsdag 9:00 - 17:30
Fredag 9:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 16:00

Eftermarked
Mandag - Torsdag 7:30 - 16:00
Fredag 7:30 - 13:00
Lørdag og søndag Lukket

Bilhuset Claus Lützhøft A/S
HEDEMARKEN 15
7200 GRINDSTED

75 34 13 44
 

Følg os på de sociale medier