Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet

Vi har i øjeblikket en række lettere brugte Renault modeller. Danmarks bedste tilbud. Se mere her

Autoriseret Renaultværksted

Søger du et autoristeret Renault værksted i midtjylland eller sydjylland, så kom ind til os. Hos Renault lægges der så stor vægt på kvalitetsoplevelsen, at ethvert autoriseret Renault værksted forpligter sig på at overholde 7 bestemte kundeløfter – og det gør vi naturligvis også hos os.
Vi holder os altid til aftalen og du vil ikke bliver faktureret for værkstedsarbejde, der ikke er aftalt med dig. Og så får du naturligvis prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde.

Autoriseret Nissanværksted

Vi er af Nissan flere gange udnævnt som ”Det bedste Nissan værksted i Danmark” og det er vi stolte af. Nissan er teknologi for fremtiden, og det betyder, at et autoriseret Nissan værksted skal være med længst fremme, når det gælder viden om den teknologi, der er i biler i dag. Det er vi hos Bilhuset Claus Lützhøft A/S, hvor vores medarbejdere og mekanikere løbende efteruddannes, så vi hele tiden er 100% med, når det gælder eftersyn af og omsorg for din bil. Så søger du den bedste service på Nissan, så har du fundet det helt rigtige sted.

Salg
Mandag - Fredag 11:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 16:00

Eftermarked
Mandag - Torsdag 7:30 - 16:00
Fredag 7:30 - 13:00
Lørdag og søndag Lukket

Telefonerne på værkstedet åbner først kl 08:00

Bilhuset Claus Lützhøft A/S
HEDEMARKEN 15
7200 GRINDSTED

75 34 13 44
 

Følg os på de sociale medier